Ερωτήσεις / Απαντήσεις

Πως γίνεται η αποστολή προϊόντων;

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της μεταφορικής εταιρείας ΕΛΤΑ courier. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30€. Για αγορές κάτω του συγκεκριμένου ποσού υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μέχρι τις 15:00, ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή, (Σάββατο μέχρι τις 11:00) εκτελούνται την ίδια ημέρα. Όσες παραγγελίες γίνονται μετά την εν λόγω ώρα θα εκτελούνται την επόμενη ημέρα. Λίγο μετά την εκτέλεση της παραγγελίας, σας γίνεται γνωστός ο αριθμός αποστολής του δέματος μέσω email ή μηνύματος.

Ποιους τρόπους πληρωμής διαθέτει το BBX;

Οι τρόποι πληρωμής για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι οι παρακάτω:

– Με αντικαταβολή (χρέωση 2€)

– μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Viva Payments System)

– μέσω PayPal

Σημείωση: Με βάση των νόμο 4446/22-12-2016 δεν επιτρέπεται από την 1/1/2017 η αποστολή αντικαταβολών προς ιδιώτες (καταναλωτές) με αξία μεγαλύτερη των 500€.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στην Ελλάδα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα bbx.gr.

Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος bbx.gr, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία.

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προίόν;

Για τυχόν επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να μας στέλνετε το αίτημά σας γραπτώς με e-mail στο [email protected]. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας συμβουλευμένοι τα στοιχεία επικοινωνίας του site μας.

Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντος:

– Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

– Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα παραλαβής του δέματος).

– Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους για τους παρακάτω λόγους:

– Το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. (Τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν το bbx.gr)

– Τα προϊόντα που παραλάβατε είναι διαφορετικά από αυτά που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας. (Τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν το bbx.gr)

– Το μέγεθος κάποιου προϊόντος δεν σας ταιριάζει και επιθυμείτε αντικατάσταση με άλλο προϊόν. (Έξοδα αλλαγής 5€ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη και χρεώνονται με την παραλαβή του νέου δέματος)

– Για οποιονδήποτε άλλο προσωπικό λόγο. (Έξοδα αλλαγής 5€ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη κ χρεώνονται με την παραλαβή του νέου δέματος)

– Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο. Αν δε βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί μπορεί να γίνει πίστωση του χρηματικού ποσού για 30 ημερολογιακές μέρες.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά μέσω ΕΛΤΑ courier με χρέωση δική μας. Σε περίπτωση αποστολής του δέματος προς αλλαγή με άλλη εταιρεία δε φέρουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή και τα έξοδα αποστολής αυτού